Câteva avantaje ale pastei de dinți Crest: de ce mulți oameni o aleg

Foto: din surse deschise

Astăzi, marca încă dezvoltă noi paste de dinți care sunt excelente pentru îngrijirea bucală și prevenirea cariilor.

Astăzi, pe rafturile magazinelor, pe internet și în farmacii, sunt prezentate un număr mare de paste de dinți diferite, care diferă atât prin preț, cât și prin compoziție. Unele dintre ele dau cu adevărat rezultatul așteptat, în timp ce altele îți împrospătează respirația doar pentru câteva ore. Prin urmare, ce pastă de dinți folosiți în rutina zilnică contează.

Desigur, este indicat să contactați medicul dentist, care vă va sfătui cu privire la cel mai bun produs pentru dvs. Dar există și opțiuni universale care se potrivesc aproape tuturor. Acestea includ produsele Crest, care au propriile caracteristici și avantaje.

Ce se știe despre produse

Acest produs nu este nou pe piața americană, deoarece a fost creat în 1955. Specialiștii P&G și cercetătorii de la Universitatea Indiana au lucrat la dezvoltarea acesteia, dar îmbunătățirea formulei a continuat încă câțiva ani. Prin urmare, până astăzi este încă popular. Toate datorită:

  • Un postgust plăcut după curățare și o senzație de prospețime.
  • Protecție eficientă împotriva cariilor.
  • Albirea smalțului de înaltă calitate și sigură.
  • Pasta face spumă bine, deci este economic de utilizat.
  • Potrivit pentru adulți și copii de până la 2 ani.

Potrivit cercetărilor Asociației Americane, eficacitatea acestuia este justificată. A ajutat peste 50% dintre copii să-și protejeze dinții de carii.

Datorită compoziției sale de înaltă calitate, produsele au fost chiar incluse în lista celor mai semnificative 100 de descoperiri din ultimii 100 de ani. Atunci și acum, pasta Crest a devenit asociată cu un zâmbet frumos și sănătos. Astăzi, marca încă dezvoltă noi paste de dinți care sunt excelente pentru îngrijirea bucală și prevenirea cariilor.

Pentru cine este potrivită pasta Crest 3D White?

În primul rând, va fi util pentru cei care au avut recent o procedură de albire. Are proprietăți excelente de albire, așa că va ajuta la consolidarea efectului. În plus, produsele mărcii vor fi eficiente și pentru alte persoane care iubesc ceaiul, cafeaua și vinul, deoarece îndepărtează placa bacteriană și păstrează culoarea naturală a dinților, făcându-i chiar și câteva nuanțe mai albi. Medicii stomatologi îl recomandă și celor care fumează.

Câteva avantaje ale pastei de dinți Crest: de ce mulți oameni o aleg

De asemenea, ei folosesc adesea pasta de dinți în clinică. Dar cei care au aparat dentar sau smalț sensibil ar trebui să consulte un medic sau un igienist.

Când puteți vedea efectul după utilizare?

Brandul promite primele rezultate în doar trei zile, iar după 5 zile produsul va îndepărta până la 90% din placa.

Merită să ne amintim că utilizarea regulată a pastelor de albire de calitate scăzută vă poate deteriora grav smalțul și vă poate face dinții sensibili. Și dacă utilizați remedii populare, de exemplu, sifon, acest lucru poate duce la deplasări frecvente la cabinetul dentistului și chiar la instalarea de implanturi. Prin urmare, merită să cumpărați o pastă de dinți bună.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3