De ce își trimit părinții copiii în străinătate?


Kira: Mi-a plăcut foarte mult proiectul nostru de teren – am participat la organizarea unui maraton în orașul Zermatt, am văzut cum funcționează totul din interior și am îndeplinit diverse sarcini. La sfârșitul exercițiului, a trebuit să scriem un eseu, pentru care am fost notați.

Am lucrat și la organizarea unui festival de jocuri video. În două săptămâni a trebuit să dezvoltăm logistica, să ne gândim la munca tuturor departamentelor, să calculăm costurile și apoi să pregătim o prezentare.

Pe parcursul cursului pregătim mai multe proiecte de grup. Lucrul în echipă nu este întotdeauna ușor. Dacă vreunul dintre participanți nu își îndeplinește îndatoririle, atunci toată lumea va avea de suferit. De exemplu, odată am organizat un eveniment pentru studenții instituției, iar în grupul nostru nu era cel mai conștiincios participant. Situația a fost complicată de faptul că a îndeplinit rolul de manager de proiect, așa că munca a progresat cu greu. Profesorul nu monitorizează constant întregul proces, doar punctele cheie evaluează evenimentul în sine; El stabilește puncte totale pentru grup și este sarcina noastră să le distribuim între participanți.


„Am participat la organizarea unui maraton în orașul Zermatt, am analizat cum funcționează totul din interior, am îndeplinit diverse sarcini și apoi am scris un eseu.”

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3