Program minim pentru fiica mea


Christina: Principalul criteriu de alegere a unei școli pentru mine a fost procentul de solicitanți la Universitatea Cambridge și la Universitatea Oxford – am vrut să intru într-una dintre aceste universități. Am luat în calcul și clasamentul general al școlilor. De asemenea, mi-am dorit ca școala să fie situată într-un oraș mare în care să nu fie probleme cu magazinele, transportul și facilitățile civilizației. În toate aceste privințe, Cardiff Sixth Form College a câștigat.


Clădiri de învățământ Cardiff Sixth Form College


Samvel Petrosovich: Când Christina era mică, am călătorit mult, inclusiv vizitând universități – Universitatea Harvard, Universitatea Cambridge, Universitatea Oxford. I-am spus fiicei mele multe despre ei și, la vârsta de 12-13 ani, ea a venit la mine și m-a întrebat cum poate intra în asta. Am spus că pentru asta trebuie să obții o educație la o școală de clasament. Apoi Christina a început să caute o școală potrivită și a ales Cardiff.

Cunosc agenția IQ Consultancy de mult timp acum nici nu-mi amintesc exact cum ne-am cunoscut. La început m-au ajutat să-mi trimit fiica să studieze cursuri de vară la diferite școli din Anglia, apoi să mă înscriu la Cardiff Six Form College. Și toată lumea, de la directorul filialei din Novosibirsk, Anna Keigler, până la fiecare angajat, ne-a susținut – ne-au ajutat să contactăm rapid școala, ne-au ajutat în orice situație și în orice moment.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3