Învățământ secundar în străinătate – școli în străinătate, sistem de învățământ, cost

Etapa zero a pregătirii pentru studii în străinătate este alegerea unei școli străine. Este influențată de țară și de sistemul de învățământ, performanța studenților, abordarea învățării, disciplinele de specialitate, infrastructura și condițiile de viață, precum și impresia generală a campusului.

După ce ați făcut alegerea, trebuie să:

  • contactați reprezentanții instituției de învățământ;
  • aflați despre condițiile de admitere;
  • pregătirea și promovarea examenelor de admitere;
  • studiază disciplinele și cerințele programului ales;
  • intocmeste documentele necesare;
  • aplica pentru viza de studiu;
  • rezolva probleme organizatorice – zboruri, cazare, comunicare cu parintii.

Sub fiecare dintre puncte sunt ascunse multe lucruri mărunte: corespondența cu instituția de învățământ, căutarea de informații în surse în limba engleză, pregătirea certificatelor, traduceri și o scrisoare de motivație, aflarea nuanțelor programului și detaliile șederii la scoala in strainatate.

Toate acestea reprezintă o povară suplimentară pentru părinți și copii.

Ce fel de sprijin oferim?

IQ Consultancy se ocupă de majoritatea grijilor privind pregătirea și înscrierea în școlile din străinătate – de la stabilirea obiectivelor admiterii până la sprijinirea copilului în timpul antrenamentului.

Te ajutăm să faci o alegere

Oferim consultații privind instituțiile de învățământ și sistemele de învățământ secundar din străinătate, efectuăm teste de cunoștințe și abilități cu copilul și aflăm dorințele și planurile acestuia. Împreună cu familia, selectăm cea mai bună variantă.

Supraveghem formalitățile

Corespondența cu școala, clarificarea detaliilor, întocmirea documentelor – documentele sunt și responsabilitatea noastră. Acest lucru eliberează părinții de griji inutile și le oferă posibilitatea de a se concentra pe principalul lucru – pregătirea copilului pentru intrarea la școală și studiile în străinătate.

Ne pregătim în funcție de limbă și materii

Centrul nostru de limbi străine oferă programe specializate de pregătire pentru școlile străine. Metodologii IQ Consultancy au investigat problema din ambele părți – au discutat cu profesori străini și familii rusești. Știm ce probleme apar cel mai adesea pentru cei care aplică la școală în străinătate și cum să le rezolvăm cel mai bine.

Aflați mai multe despre o abordare integrată a admiterii cu IQ Consultancy

Pentru a selecta un program, a afla despre condițiile de admitere și a crea un plan individual de pregătire, contactați specialiștii IQ Consultancy – completați formularul de mai jos. Vă vom contacta și vă vom răspunde la toate întrebările.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3