Site icon Articole – Învățământ Dual Sector 3

Cum să gătești castraveți coreeni pentru iarnă în borcane

Pentru a-l prepara ai nevoie de castraveti, morcovi si usturoi aceste 3 ingrediente vor fi principalele din salata noastra. O, ce delicios este sa mai impachetezi o lingura, si chiar si cu cartofi fierti… Reteta de salata am invatat-o ​​de la vecinii mei de la tara, se fac des pregatiri in bucataria de vara, aroma acea zi era divina, din cate imi amintesc. acum.

COMPOZIȚIE / INGREDIENTE

Cum să gătești castraveți coreeni pentru iarnă în borcane

Primul lucru pe care îl fac este să înmoaie castraveții într-un lighean timp de câteva ore. Astfel vom scăpa de amărăciune.

Tăiați castraveții în felii ca în fotografie.

Tăiați morcovii fâșii și adăugați la castraveți. Se toaca usturoiul si se adauga la legume. Adăugați sare, zahăr și condimente.

Turnați condimentele, uleiul și oțetul în legume. Amesteca totul. Se spală capacele și se fierb în apă timp de 5-10 minute. După ce ai citit articolul despre sterilizarea borcanelor, poți alege cu ușurință metoda care ți se potrivește. Link la sfârșitul rețetei.

Puneți legumele în borcane sterile. Umpleți borcanele cu suc de legume până la refuz. Am luat 2 litri de salata coreeana de castraveti cu morcovi.

Așezați borcanele într-o cratiță mare, așezând în prealabil o cârpă pe fund, acoperiți cu capace, umpleți cu apă până la umerasele borcanelor și fierbeți borcane de 0,5 litri timp de 10 minute, 0,7 litri timp de 15 minute, 1 litru timp de 25 de minute. minute. Rulați (înșurubați) capacele, înfășurați borcanele cu susul în jos sub o pătură și lăsați până se răcesc complet. Poftă bună!

Exit mobile version