Psihologul a povestit cât de ocupați își pot găsi timp pentru relații

Foto: din surse deschise

Potrivit psihologului, puteți sta împreună și vizionați un film timp de cel puțin 2 ore, dar acesta este timpul petrecut prost

Destul de des nu putem (sau nu dorim) să găsim timp pentru a construi relații, pentru că prioritizăm munca, propriile afaceri sau pur și simplu vrem să fim cu propriile noastre gânduri, în timp ce partenerul nostru suferă. RBC-Ucraina vorbește despre cum să găsești timp pentru comunicare cu referire la un videoclip al psihologului Dmitri Ostapenko.

„Trebuie să ne amintim că fiecare bărbat, fiecare femeie are acele lucruri care îi fac să se simtă fericiți într-o relație și când, de exemplu, un bărbat munceste din greu și câștigă bani buni, are un lucru preferat, un fel de afacere sau pur și simplu este construirea activă a unei cariere, acest lucru este foarte tare și nu o devalorizăm în niciun fel, dar soția lui poate avea nevoie să petreacă 15-20 de minute cu el, să stea și să vorbească fără telefon, fără tabletă, chiar și fără ca el să se gândească la acel moment la afacerea noastră, pentru că simțim când o persoană dragă este lângă noi, dar gândurile noastre sunt undeva departe”, ne sfătuiește psihologul

„Trebuie să înțelegem că cei dragi au nevoie de timp cu noi 10-15 minute pe zi, pentru multe familii acest lucru este suficient pentru a menține un nivel critic de comunicare,” continuă Dmitry.

Nimic nu te împiedică să te trezești mai devreme și să întrebi pur și simplu: „Ce mai faci?” „Cum ai dormit?”, „Ce ai de gând să faci astăzi?” – acest lucru creează o conexiune emoțională și arată că ea este interesată de viața ta.

Potrivit psihologului, puteți sta împreună și vizionați un film timp de cel puțin 2 ore, dar acesta este un timp prost petrecut, așa că ar trebui să alocați în mod înțelept cel puțin 15-20 de minute pentru conversații și să fiți scufundați numai cu partenerul dvs., apoi totul va fi. fii bine.

Prin urmare, să găsești timp pentru persoana iubită și să construiești o relație nu este atât de dificilă, important este doar să ai dorința și să înțelegi că nu vrei să pierzi această persoană și să poți prioritiza.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3