Echipament pentru o piscină: de ce are nevoie o mamă pentru întreținerea ei

Ilustrație / Svetlina: de la ușile deschise

Atunci când alegeți echipament pentru o piscină într-o zonă privată, este important să acordați atenție standardelor sanitare și igienice cu care este un vas de baie.

Astăzi a fost o creștere a numărului de case și cabane cu terenuri de grădină, unde Vlasniki au o piscină. Ce modalitate mai bună de a te răcori în apa rece a unei piscine chiar în spațiul tău? Ale pri tsyomu varto podbatiy pro obladnannya important pentru yogo obslugovuvannya. Echipamentul pentru piscine este diferit, așa că îl puteți alege pe cel potrivit pentru câteva momente.

Design de piscine

Când creați piscine ovale, dreptunghiulare, rotunde sau chiar asimetrice, formulați:

  • Beton. Cel mai valoros material care este folosit pentru realizarea bolurilor armate de tip staționar, care pot varia ca formă și dimensiune. Le poți crea pe stradă, acolo sau în mijlocul unui stand.
  • Acril. Țesește material sintetic ușor, flexibil și neted. Rotiți-l din fibră de poliester, apoi zdrobiți-l cu fibră de sticlă. Bolurile acrilice pot fi rearanjate pentru bol în alt loc. De asemenea, sunt rezistente la factori externi și nu se tem de coroziune, iar instalarea lor nu durează mult.
  • Polipropilenă. Plasticul are o grosime de 15 mm. Vinul este ușor și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că este posibil să creați o piscină de orice formă. Vasul este fie monolit, fie prefabricat, deci poate fi instalat după sudare. Nu va mai avea nevoie de muncă suplimentară de îngrijire a sănătății.
  • Oţel inoxidabil. Material metalic cu o textură similară cu cea a pastilelor. Astfel de piscine nu se tem de coroziune și de alți factori nocivi. Și sunt instalate în spatele înmormântării din beton pregătit.
  • Compozit. Poate muta nivelul valorii și are o scoplastie sferică bogată. Cești de bazine care vibrează dintr-o culoare nouă, mai ales neagră sau albă.
  • PVC. O altă opțiune pentru o piscină, care este cel mai adesea un tip de castron demontabil.

Nuanța alegerii proprietății

Atunci când alegeți echipament pentru o piscină într-o zonă privată, este important să acordați atenție standardelor sanitare și igienice cu care este un vas de baie. Prin urmare, odată cu construirea unui design hidraulic, este necesar un set minim de echipamente. Apoi poate fi completat cu elemente suplimentare care vă permit să creați o piscină într-un mediu mai confortabil.

Echipament pentru o piscină: de ce are nevoie o mamă pentru întreținerea ei

Pentru a asigura funcțiile de bază ale sistemului hidraulic, instalați un kit de echipamente de bază. Este potrivit atât pentru piscine cu cadru, cât și pentru structuri staționare. Sună înainte de a intra:

  • sistem de filtrare;
  • încălzirea apei;
  • circulaţie;
  • blocuri pentru curatarea tuturor sistemelor.

Krim tsyogo varto podbati despre apa rea. Pentru care conductele sunt conectate de la diverse echipamente.

Un alt factor important este dezinfecția. Cea mai comună metodă este clorarea. La piscină sunt instalate dozatoare speciale pentru a furniza clor pentru consum. De asemenea, pentru a purifica apa, foloseste un ionizator cu ioni de cupru si argint.

Metodele actuale de dezinfecție includ și ozonizatoarele și instalațiile cu ultraviolete. Apa lor este suplimentată cu organisme unicelulare, viruși și alge.

Aceasta este lista principală de echipamente pentru piscine. În plus, orice alte elemente suplimentare pot fi instalate după cum este necesar.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3