Site icon Articole – Învățământ Dual Sector 3

Echipament pentru o piscină: de ce are nevoie o mamă pentru întreținerea ei

Ilustrație / Svetlina: de la ușile deschise

Atunci când alegeți echipament pentru o piscină într-o zonă privată, este important să acordați atenție standardelor sanitare și igienice cu care este un vas de baie.

Astăzi a fost o creștere a numărului de case și cabane cu terenuri de grădină, unde Vlasniki au o piscină. Ce modalitate mai bună de a te răcori în apa rece a unei piscine chiar în spațiul tău? Ale pri tsyomu varto podbatiy pro obladnannya important pentru yogo obslugovuvannya. Echipamentul pentru piscine este diferit, așa că îl puteți alege pe cel potrivit pentru câteva momente.

Design de piscine

Când creați piscine ovale, dreptunghiulare, rotunde sau chiar asimetrice, formulați:

Nuanța alegerii proprietății

Atunci când alegeți echipament pentru o piscină într-o zonă privată, este important să acordați atenție standardelor sanitare și igienice cu care este un vas de baie. Prin urmare, odată cu construirea unui design hidraulic, este necesar un set minim de echipamente. Apoi poate fi completat cu elemente suplimentare care vă permit să creați o piscină într-un mediu mai confortabil.

Pentru a asigura funcțiile de bază ale sistemului hidraulic, instalați un kit de echipamente de bază. Este potrivit atât pentru piscine cu cadru, cât și pentru structuri staționare. Sună înainte de a intra:

Krim tsyogo varto podbati despre apa rea. Pentru care conductele sunt conectate de la diverse echipamente.

Un alt factor important este dezinfecția. Cea mai comună metodă este clorarea. La piscină sunt instalate dozatoare speciale pentru a furniza clor pentru consum. De asemenea, pentru a purifica apa, foloseste un ionizator cu ioni de cupru si argint.

Metodele actuale de dezinfecție includ și ozonizatoarele și instalațiile cu ultraviolete. Apa lor este suplimentată cu organisme unicelulare, viruși și alge.

Aceasta este lista principală de echipamente pentru piscine. În plus, orice alte elemente suplimentare pot fi instalate după cum este necesar.

Exit mobile version