Doctorul a explicat ce „face” o persoană sănătoasă într-o persoană bolnavă: doar 4 lucruri

Foto: din surse deschise

Ar trebui să puteți filtra informațiile de pe Internet.

În epoca ascensiunii rețelelor sociale, este foarte ușor să-i impuni unei persoane părerea că e ceva în neregulă cu el. Ar trebui să puteți filtra informațiile de pe Internet. Acest lucru a fost raportat de RBC-Ucraina cu referire la pagina de Instagram a gastroenterologului și terapeutului Evgenia Belinskaya.

Lista manipulărilor

Trebuie să mergi la toaletă în fiecare zi dimineața, altfel trebuie să faci tratament

Potrivit medicului, norma de scaun este de la 3 ori pe zi la o dată la 3 zile. Și depinde de volumul alimentelor consumate, de compoziția acestuia, de lichid, de activitatea fizică și de caracteristicile tractului gastrointestinal. Adică, nu toți oamenii din lume ar trebui să aibă o mișcare intestinală dimineața, când se trezesc.

Optima in analize

Medicul a observat că în laboratoare nivelul feritinei este într-adevăr oarecum subestimat, dar pentru alții, referința este norma.

În unele cazuri, ținând cont de plângeri, puteți acorda atenție unor indicatori și puteți prescrie examinări suplimentare.

„Dar acestea nu sunt pânze de analize o dată la 3 luni. Nu este nevoie să încercăm să atingem un nivel fictiv bazat pe rezultate”, se spune în mesaj.

Îndoirea vezicii biliare (dolichosigma)

Acestea sunt caracteristici anatomice care nu pot fi tratate cu pastile, exerciții, masaj și ierburi.

Modalități de creștere a părului

Separat, Belinskaya a reamintit diferite complexe „pentru creșterea părului”, „scădere în greutate”, „anti-parazitare” și „îmbunătățirea funcționării corpului”.

De obicei, o astfel de publicitate este o manipulare, care este însoțită de o imagine frumoasă a unei femei sau unui bărbat cu o figură ideală, păr lung și luxos, piele mătăsoasă și un zâmbet alb larg.

Photoshop, un unghi bun, extensiile de păr, genele, unghiile și alte modalități posibile de a-ți îmbunătăți aspectul nu au fost anulate.

Este important să știți că nu părul tuturor este perfect și este în regulă, chiar dacă mănânci 10 cutii de vitamine care promit să te facă să crești tot ce este în lume.

Curățarea intestinelor și ficatului de toxine este o prostie antiștiințifică. De asemenea, rinichii sunt adesea înfundați, deși joacă un rol important în procesele de detoxifiere.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3