Faceți aceste 6 lucruri în fiecare dimineață pentru a pierde în greutate mai repede

Foto: din surse deschise

Este important să vă asigurați că micul dejun conține cantitatea optimă de proteine.

Atunci când o persoană încearcă să slăbească, de multe ori vrea să vadă rezultate imediat și să se pună în formă rapid. Cu toate acestea, merită să faceți lucrurile potrivite dimineața care vor grăbi acest proces. Acest lucru este raportat de site-ul Live strong.

Mănâncă un mic dejun cu proteine

Este important să vă asigurați că micul dejun conține cantitatea optimă de proteine. Organismul durează mai mult pentru a digera acest macronutrient decât carbohidrații sau grăsimile, așa că alimentele bogate în proteine ​​vă vor menține sătul timp de ore. Proteinele ajută la controlul apetitului, precum și la echilibrul zahărului din sânge. Pentru beneficii optime de sațietate și de creștere a mușchilor, urmărește să obții 25 până la 30 de grame de proteine ​​la micul dejun din ouă, unt de nuci sau pui sau curcan slab.

Începeți antrenamentul

Cercetările arată că exercițiile fizice dimineața te pot ajuta să slăbești. Activitatea timpurie duce la un aport mai mic de calorii pe parcursul zilei, precum și la modificări mai mari ale greutății corporale.

Experții au adăugat că exercițiile fizice dimineața au un impact mai mare asupra controlului poftei de mâncare, aportului de calorii și pierderii în greutate.

Mergi mai mult

O plimbare dimineata devreme in aer curat este foarte buna pentru sanatatea ta. Schimbările în momentul expunerii la lumină pot accelera metabolismul și pot îmbunătăți greutatea.

În plus, petrecerea timpului în aer liber dimineața va crește și impactul vitaminei D, care este adesea deficitară. Durata expunerii la soare ar trebui să varieze în funcție de tipul de piele, anotimp și locație.

Somn adecvat

Majoritatea oamenilor știu că un somn bun este important pentru bunăstarea tuturor.

Pe lângă îmbunătățirea sănătății, cele șapte până la nouă ore de somn recomandate în fiecare noapte vă pot ajuta să pierdeți în greutate.

Bea multa apa

Se recomandă să beți 2 pahare de apă înainte de micul dejun pe stomacul gol. Apa ajută la organizarea echilibrului acido-bazic după o noapte de ieșire și trezește tractul gastro-intestinal. În plus, favorizează o digestie mai bună pe tot parcursul zilei și curăță organismul.

Apa trebuie băută cu 30 de minute înainte de masă. Este mai bine să faceți acest lucru în doze pentru a nu vă umple stomacul. De exemplu, pentru a începe, bea 150 ml.

Controlează-ți greutatea

A păși pe cântar în fiecare dimineață este o metodă eficientă de creștere a motivației și a autocontrolului. De asemenea, cântărirea vă poate ajuta să dezvoltați obiceiuri sănătoase care sunt benefice pentru pierderea în greutate.

În plus, cântărirea frecventă este asociată cu abstinența. Cei care au încetat să se cântărească frecvent au fost mai predispuși să raporteze un aport crescut de calorii și o scădere a autodisciplinei.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3