Îngrășământ cu usturoi, îl pun mereu în brazdă

Nu orice grădinar își poate permite să fertilizeze suprafețe mari ale terenului cu îngrășământ bun. Dar, datorită acestei metode, nu rămân în urmă în ceea ce privește recolta, deoarece această fertilizare este suficientă pentru a obține o recoltă bogată.

Pentru că este mai eficient datorită faptului că îngrășământul este concentrat chiar acolo unde usturoiul ia cei mai mulți nutrienți.

Când plantați usturoi, încercați să plantați usturoiul mai mare, iar datorită fertilizării vom obține beneficiul maxim, indiferent de soi.

Îngrășământ pe care îl voi adăuga la usturoi

Îngrășământul este format din două substanțe: vermicompost și îngrășământ fosfor-potasiu. Datorită vermicompostului, creștem fertilitatea solului, deoarece, după cum se știe, este un produs al descompunerii nutrienților în timpul digestiei viermilor. Vermicompostul creează, de asemenea, aerarea necesară în sol și drenajul usturoiului, ceea ce va avea un efect foarte benefic asupra sistemului radicular.

Și a doua parte a hrănirii constă din fosfor și potasiu, acestea oferă usturoiului nostru creșterea necesară. Fosforul, pe lângă faptul că dă impuls dezvoltării sistemului radicular, oferă și un câștig de masă fără el, creșterea nu ar fi atât de eficientă. Și potasiul protejează împotriva bolilor; are un efect pozitiv asupra pereților celulari. Potasiul reglează, de asemenea, echilibrul apei, iar dacă este suficient, atunci nicio căldură sau schimbări de temperatură nu sunt înfricoșătoare pentru usturoi.

Cultivarea usturoiului în grădină

Cum se prepară îngrășământ

Pentru a dilua îngrășământul, luați o găleată obișnuită și adăugați 2 linguri pentru fiecare litru de vermicompost. îngrășământ fosfor-potasiu.

Pentru 1 mp. 1 litru de vermicompost și 2 linguri. îngrășăminte

Prin urmare, este important să calculați suprafața patului și abia apoi să măsurați cantitatea necesară de îngrășământ. Principalul lucru este să nu exagerați și apoi usturoiul va da o recoltă fără precedent!

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3