Licență în SUA – cum să aplici pentru o diplomă de licență în America

Studenții internaționali cresc clasamentul unei instituții de învățământ, așa că dacă toate cerințele sunt îndeplinite, sunt înscriși de bunăvoie în universitățile americane. Una dintre condițiile de admitere poate fi un curs pregătitor – solicitanții studiază engleza timp de un an întreg, urmează cursuri, se obișnuiesc cu noul mediu și abia apoi intră în primul an.

Am selectat mai multe opțiuni din primele 150 de universități americane conform Times Higher Education, în care studenții străini sunt imediat înscriși în primul an și urmează un program pregătitor în paralel cu studiile.

Universitatea de Stat din Louisiana

Universitatea de Stat din Louisiana ocupă locul 63 pe lista universităților publice de top din țară. Există programe bine dezvoltate în industria petrolului, afaceri și drept.

Universitatea oferă stagii de practică în companii cunoscute și o infrastructură dezvoltată pentru lucrări practice. Campusul are propria sa platformă petrolieră și un centru de afaceri cu o bursă financiară funcțională.

Marina Pereira este responsabilă de programul de sprijin pentru studenți. Ea a venit din Moscova și lucrează personal cu fiecare nou venit – îi ajută să se adapteze.


Venture Challenge – o oportunitate pentru studenții LSU de a-și prezenta ideile de afaceri și de a primi investiții pentru dezvoltare

Universitatea Internațională din Florida

Universitatea Internațională din Florida este situată în Miami, ceea ce este un bonus suplimentar pentru cei care intenționează să studieze afaceri, finanțe și ospitalitate la cel mai înalt nivel.

Universitatea este pe locul 7 printre programele de licență în afaceri internaționale, conform US News & World Report. Același clasament a numit Florida cel mai bun stat pentru învățământul superior.

Un mare plus al universității este că se concentrează pe creșterea carierei studenților. Aici ei te vor învăța cum să găsești o afacere care să inspire, să te prezinți și să-ți prezinți proiectele și să obții un loc de muncă interesant.


FIU găzduiește singurul laborator subacvatic din lume pentru cercetarea oceanelor

Universitatea din Illinois din Chicago

Universitatea Illinois din Chicago este cea mai mare universitate din Chicago, cu peste 30 de mii de studenți.

Universitatea oferă o pregătire puternică în inginerie, afaceri, medicină și arhitectură. Universitatea este printre primele 50 din Statele Unite în ceea ce privește fondurile alocate pentru cercetare.

Studenți din 53 de țări locuiesc în campus – în 2016 a fost recunoscut drept una dintre cele mai multinaționale din țară.


O zi din viața unui student UIC

Alte universități clasate din SUA

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3