Doar așa fac paturi de castraveți și le recolt în găleți

Mulți grădinari adună castraveți în găleți și sunt cei care încă nu pot crește nici măcar minim pentru conservare, ca să nu mai vorbim de consumul de castraveți din belșug în timpul sezonului. Astăzi voi împărtăși metodele mele de cultivare a castraveților. Și să începem cu cel mai important lucru, aceasta este alegerea semințelor, aici este important să ținem cont de soi (este un hibrid), de randament și, cel mai important, de gust.

Cele mai bune soiuri de castraveți

Dacă nu ați ales ce soi să plantați anul acesta, atunci, de exemplu, cresc soiul în fiecare an Kibria pentru o seră, nu m-a dezamăgit niciodată. Clasa a doua Elegantacesta nu este un hibrid și este foarte gustos și cu randament ridicat, soiul are câteva decenii vechi și și-a dovedit 10 puncte în acest timp.

A face un pat de castraveți

La plantarea castraveților într-o seră, solul trebuie să fie fertil și bine fertilizat, iar în pământ deschis cu siguranță aveți nevoie de un pat fertilizat cu gunoi de grajd. Trebuie să așezați o fâșie de gunoi de grajd de 20-25 cm înălțime și aceeași lățime, apoi să alternați cu pământul din patul de grădină, apoi din nou cu gunoi de grajd și din nou cu pământ și să terminați din nou cu gunoi de grajd. Rezultatul au fost 3 straturi subțiri de gunoi de grajd, care vor oferi cele mai confortabile condiții pentru creșterea castraveților.

castraveți

A doua metodă, pe care eu personal nu am folosit-o, dar am văzut-o pe vecinul meu făcând-o. Pur și simplu împrăștie gunoiul de grajd pe pat și face găuri în gunoiul de grajd în sine. În fiecare gaură se toarnă o găleată cu pământ negru. Productivitatea sa este foarte mare.

Nu trebuie să adăugați îngrășăminte minerale în astfel de paturi, este suficient să le fertilizați cu mullein de câteva ori. Din punctul de vedere al grădinarilor, acestea sunt paturi ideale pentru castraveți, dar dacă nu este posibil să folosiți atât de mult gunoi de grajd, este suficient să folosiți compost și să hrăniți cu minerale alternând cu îngrășământ organic.

Este indicat să udați castraveții numai cu apă caldă care a petrecut ziua la soare nu trebuie să turnați imediat apa de la robinet pe patul de grădină, trebuie neapărat să o lăsați să se așeze anul acesta și eu cu siguranta voi planta Kibria in sera si daca voi fi norocoasa o sa gasesc unul Elegant, pentru ca este pentru rasaduri nu l-a parasit. Sper că ați găsit-o interesantă! Pune întrebări, cu siguranță voi răspunde.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3