Cum să devii un blogger de modă – ce fac bloggerii de modă, unde să studiezi, salariu

Continuați asocierea cu numele țării – modă, design, arhitectură… Cu siguranță v-ați amintit de Italia – capitala artei, a creativității și a tendințelor. Dacă vrei să devii un blogger de modă popular, atunci aici ar trebui să studiezi. Cele mai bune școli de modă, specialiști de top și oportunități sunt concentrate în Italia – și va trebui să colaborați cu designeri, fotografi și stiliști.

Istituto Marangoni

Pentru a începe, vă recomandăm să acordați atenție cursului de trei săptămâni „Social Media și blogging în modă”. Chiar dacă lucrezi deja în SMM, aici vei dobândi cunoștințe despre instrumente și strategii specifice care te vor învăța cum să promovezi. În paralel cu teoria, studenții revizuiesc conturile celor mai influenți reprezentanți ai lumii modei și își creează propriul blog.

Există, de asemenea, cursuri intensive semestriale „Comunicarea în afaceri și mass-media în modă”. Aici veți învăța cum să creați conținut pentru a vă promova brandul și a dezvolta strategii de afaceri profitabile. Toate acestea vă vor permite să învățați cum să vă poziționați corect brandul, să-și extindeți sfera de influență și să rezolvați problemele legate de afaceri.


Petrecerea finală la Săptămâna Modei 2017 la Istituto Marangoni a fost organizată de echipa The Blonde Salad – unul dintre cele mai populare bloguri de modă din lume

Programul de licență în Business Fashion, Comunicare și New Media învață cum să construiți conexiuni între produs și consumator. Liderii de opinie nu fac doar publicitate produselor, ei știu să le prezinte corect publicului și să creeze așteptările și nevoile potrivite. Elevii studiază marketing, branding, psihologie, comunicare nonverbală.

Dacă blogul tău depășește stadiul unei pagini personale și necesită eforturile unei întregi echipe, îți recomandăm să faci un master în Promoție, Comunicare și Media în modă. Din fericire, poate fi combinat cu succes cu gestionarea contului – exercițiile tale practice vor sta la baza conținutului, iar cunoștințele vor intra imediat în practică.


Matthew Zorpas predă Fashion Luxury Brand Management și Fashion Promotion & Communication la campusul din Londra al Istituto Marangoni și conduce propriul său blog de stil de viață

Nuova Accademia di Belle Arti Milano

Academia NABA din Milano a dezvoltat un program de master de un an în Promovarea Creativă. Aici veți învăța copywriting, storytelling, creative management. Avantajul programului este că nu intră în teorie și istorie, ci oferă imediat cele mai moderne și inovatoare tehnici de influențare a oamenilor prin rețelele sociale și media.


Lyn Slater are 64 de ani, profesor de sociologie la New York, iar blogul ei de Instagram @iconaccidental are 488 de mii de urmăritori.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3