Predarea limbii engleze la Londra | Școli de limbi străine în Londra


Engleză generală

Dacă ai studiat engleza la școală, știi ceva gramatică, dar tot nu vorbești fluent, aceste programe sunt pentru tine. Aici veți înceta să vă fie frică de limba vorbită, veți învăța să înțelegeți engleza după ureche, să citiți rapid și să aplicați cu succes regulile în practică.


Curs intensiv de engleză generală

De regulă, cursurile de engleză generală din Londra presupun un studiu intensiv de limbă: de la 15 la 28 de ore pe săptămână. Deși programul este general, unele școli oferă posibilitatea de a-l completa cu materii speciale sau blocuri de pregătire pentru examene.

De exemplu, la cursurile de la Wimbledon poți adăuga 4 lecții suplimentare pe săptămână pe o temă de specialitate. Aceasta ar putea fi gramatică, scriere academică, pregătire pentru examene pentru IELTS, PET, FCE, CAE, engleză medicală și alte subiecte.

Iar programul de la BSC London Hampstead vă permite să combinați limba engleză generală și pregătirea pentru examenele IELTS, TOEFL, Cambridge, precum și cursuri de scriere academică și pregătire universitară.


Școala de elevi englezi de la Wimbledon în afara clădirii școlii

Engleza de afaceri

Dacă aveți deja abilități lingvistice generale, dar aveți nevoie de limba engleză pentru muncă sau pentru înscrierea la un program de MBA, trebuie să alegeți dintre cursurile de afaceri – există o mulțime de ele la Londra. Există engleză generală de afaceri și programe care vizează învățarea limbii în domenii specifice: marketing, comunicații internaționale, drept, industria petrolieră și altele.


Curs individual de engleză de afaceri Platinum


Curs de grup Platinum la St Giles Londra


Engleza de afaceri pentru tinerii profesioniști

Principalul avantaj al unor astfel de programe este că ești predat nu numai limba, ci și abilități de management. De exemplu, planificarea strategică, selecția personalului, managementul conflictelor.

Programele de cursuri de engleză de afaceri din Londra sunt adesea personalizate, ceea ce înseamnă că vi se garantează o eficiență maximă a învățării în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3