Vor fi elastice și frumoase. Antrenorul a explicat cum să-ți strângi brațele acasă

Foto: din surse deschise

Dacă mușchii nu sunt antrenați, ei devin moi, se pot lăsa și arăta inestetic.

Mulți oameni, chiar și cei care nu sunt supraponderali, au probleme cu tricepsul – partea din spate a brațelor. Dacă acești mușchi nu sunt antrenați, devin moi, se pot lăsa și arăta inestetic. RBC-Ucraina vorbește despre cum să-ți strângi brațele acasă, cu referire la o postare a antrenorului Anita Luțenko pe Instagram.

De ce mâinile devin moi?

„S-ar părea, ei bine, care este importanța mâinilor moi în situația modernă, dar corpul nostru reflectă adesea starea noastră și femeile sunt nemulțumite de ea”, spune Lutsenko.

Antrenorul explică că oamenii își flexează adesea bicepșii atunci când poartă rucsac, dar nu își angajează tricepșii. În consecință, mușchii care nu lucrează devin slabi.

„Cea mai vizionată pe videoclipurile mele despre presă și cea mai frecventă solicitare este „fundul greu Toată lumea, dacă se antrenează, atunci aceste zone, iar apoi se dovedește că există brațe moi și un vârf disproporționat”, notează expertul. .

Lutsenko adauga ca lipsa automasajului cel putin o data pe saptamana este si cauza mainilor moi.

Cum să-ți strângi brațele

Luțenko recomandă să respectați următoarele reguli:

  • includeți flotări și alte exerciții pentru brațe în antrenament
  • stați într-o poziție de scândură nu numai de dragul abdomenului, ci și de dragul brațelor. Atât o scândură obișnuită, cât și o scândură laterală sunt utile, de asemenea, merită să coborâți și să vă ridicați în scândură
  • fă exerciții de dimineață – Surya. Lucrează bine tricepsul (spatele brațului).
  • folosește scrub-uri, creme, lapte sau uleiuri cosmetice cel puțin o dată pe săptămână sau fă-ți un masaj

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3