Selectarea și utilizarea îngrășămintelor pentru plantarea tomatelor

Ce preparat sau salată este completă fără a adăuga roșii? Pentru a crește productivitatea, grădinarii nu aplică pur și simplu diferite îngrășăminte pentru a produce fructe mari de roșii. Indiferent de sol, fără fertilizare este puțin probabil să obțină o fructificare abundentă.

Când vii în piață, poți vedea o gamă uriașă de îngrășăminte și îngrășăminte pentru roșii, dar pe care să o alegi. Dacă îl aplicați incorect, puteți pur și simplu crește creșterea frunzișului și încetini fructificarea.

Îngrășăminte minerale

Dintre îngrășămintele minerale, azotul, potasiul și fosforul sunt considerate cele mai valoroase. Dar cea mai valoroasă este alimentația complexă, conține un set de micro și macroelemente necesare creșterii și fructificării roșiilor. Cu toate acestea, unii grădinari preferă îngrășămintele organice.

Organic

Principalul avantaj al hrănirii organice este inofensivitatea și prețul acesteia. Cel mai bun îngrășământ pentru roșii este considerat organic:

Frasin. După arderea ramurilor, de la baie. Conține o cantitate mare de potasiu și alte oligoelemente obținute ca urmare a materiilor prime combustibile. Când plantați răsaduri, asigurați-vă că adăugați o mână mică de cenușă în gaură.

Humus. Cred că toată lumea are o groapă de resturi de grădină. În procesul de putrezire a reziduurilor de plante, se obține o consistență slabă, care, de asemenea, nu conține amoniac. De asemenea, recomand să adăugați o cantitate mică în gaură la plantare.

Gunoi. Aici trebuie să abordați cu atenție. La urma urmei, gunoiul de grajd favorizează creșterea masei verzi, iar dacă este introdus în perioada de fructificare, va încetini foarte mult.

Soluție de drojdie. Îngrășământul meu preferat, îl adaug în fiecare an la sfatul unui rezident de vară, nu știu dacă ajută roșia să producă o recoltă bogată. Pentru preparare, înmuiați drojdia într-un pahar cu apă și lăsați peste noapte. Apoi, o diluez cu o cantitate mică de apă și o adaug în gaură când plantez roșia.

coajă de ou. Il folosesc nu numai pentru rosii, este un ingrasamant foarte valoros. Îl poți colecta deja iarna, deoarece este pur și simplu indispensabil pentru roșii. Conține fosfor, magneziu, fier și sulf. O zdrobim fin si adormim inainte de a o planta in gaura.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3