Cum să devii fotograf de modă?

Industria modei este una dintre cele mai competitive industrii. Iar conexiunile și recomandările utile decid foarte multe aici. Ele ajută atât în ​​găsirea unui loc de muncă, cât și în formarea unei echipe (machioști, modele, stiliști, tehnicieni în iluminat).

Participa la prezentari de moda, expozitii si petreceri. Întâlnește și comunică cu profesioniști. Descărcați portofoliul dvs. pe tabletă sau telefon, astfel încât să îl puteți afișa în orice moment. Și păstrați întotdeauna o carte de vizită la îndemână.

Fii pregătit să te miști. Dacă vrei să filmezi pentru mari branduri și reviste, trebuie să fii într-una dintre capitalele modei pentru că acolo se întâmplă totul. Înscrierea la o universitate străină poate facilita mutarea și începerea unei cariere internaționale. Elevii de la școli de modă de top participă la spectacole și expoziții și lucrează îndeaproape cu profesioniști la proiecte educaționale. În plus, politica de migrație a multor țări europene permite studenților străini nu numai să studieze, ci și să lucreze.


fotografie de Christian Schuller

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3