Cum să vă protejați de a vătăma și de a schimba răul naturii

Ilustrație / Svetlina: de la ușile deschise

În acest caz, este clar că în acest fel puteți evita să vă cheltuiți depozitele pe alte dobânzi și să contribuiți la protecția Dovkill.

Încercând să nu mai vorbească, copilul toarnă pudră în partea de sus a mesei de spălat sau un vas cu apă „pentru ochi”. Mai mult, oamenii nu realizează că dozarea incorectă are un efect negativ asupra naturii gamei. Vă vom arăta cum puteți evita să vă cheltuiți depozitele și să efectuați o depunere cu Dokhhilya.

Duritatea apei

Puteți afla cât de dură este apa în regiunea dvs. pe site-ul furnizorului de apă. În ceea ce privește afișajul, acesta va fi suficient pentru hainele calde și albul. Deoarece carnea este rece, doza va fi mai mică. Chiar dacă apa este groasă, trebuie să lupți nu numai cu iazurile de pe râuri, ci și cu dimensiunea mare a casei sale.

Umplerea tamburului

Până la trapa mașinii de spălat puteți plasa de la 1 la 6 și puneți mai mult de kilograme de alb uscat. Kintseva vaga se află sub modelul se va potrivi. Ei bine, dacă ați aruncat mai puține discursuri în recipient, atunci este mai puțin nevoie ca pulberea să cadă în recipient. Aparent, un volum mai mic de apă saramură ar trebui drenat din pământ.

prannya

Pasul aglomerației

Deoarece există pete vizibile pe râuri în fiecare zi, iar duhoarea persistă un miros neplăcut – acesta este un pas ușor. Bluzele, tricourile, pe care le-ai purtat toată ziua, sau lenjeria de pat pentru oaspeți, care au dormit multe nopți, sunt suficiente pentru a se împrospăta.

Etapa de mijloc a congestiei este o grămadă de puncte luminoase. Ajustat pentru căderea înainte, temperatura apei pentru prima cădere poate fi crescută, la fel ca și volumul pulberii. Aparent, aceste cifre se schimbă de dragul de a elimina chiar și albul castanului.

Cum să vă înscrieți pentru dozare

Este necesar să depozitați o cantitate mare de ciupercă de la tipul de plantă. Majoritatea companiilor oferă informații sub forma unui tabel pe pachet. Vă rugăm să fiți respectuos, chiar dacă nu este necesar, pentru manipularea incorectă a mililitrilor de grame și este necesară mai multă pulbere. Și apoi, cumpărăm un pachet nou mai devreme, pe lângă faptul că cheltuim o mulțime de bani. Doar virobnikovii merg la scoarță.

O masă rară

Dacă ați pus 4-5 kg ​​de lapte alb până la tambur, va trebui să turnați 50 ml din amestec. Dacă cuvintele sunt prea grele și ați umplut trapa cu 6-8 kg, cantitatea de pulbere rară trebuie mărită la 100 ml.

Pulbere efervescentă

Volumul necesar trebuie menținut în cadrul parametrilor în sine, care sunt în prim-plan. Deoarece mașina de spălat este proiectată pentru 4-5 kg ​​de alb, pentru hainele de mărime medie este suficient să adăugați 100 ml separat. Pentru o bruschetă superbă – 125 ml.

Pe ce altceva poți economisi?

prannya

Oferim o varietate de produse de ambalare pentru alimente. Cele mai mari dintre ele cântăresc 450 g pulberile de Ale cântăresc 1, 2,5, 3, 4,5 kg și mai mult. Desigur, nu este prea târziu pentru a putea cheltui mulți bani pe un pachet mare. E mult mai important să-l aduci acasă, micuțule. Dacă sunteți în căutarea unei băuturi, se dovedește că este mai bine să spălați 10 kg de praf de spălat fără a cumpăra aceeași cantitate în pachete mici. Astfel, economiile cresc proporțional cu ambalajul.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3