cine este acesta, unde este cel mai bun loc pentru a studia

Programele acestor universități elvețiene sunt diferite natura aplicată a pregătirii. Tot ce se învață în teorie este practicat în facilități de formare echipate profesional, iar apoi consolidat în timpul unui stagiu. Începe deja în primul an și reprezintă în medie o treime din întregul program. Studenții practică în mari companii internaționale, care Glion Și Les Roches este un parteneriat strâns de mulți ani.


Puteți studia și pregăti în Elveția, Spania, Marea Britanie, SUA și China.


Formarea pentru a deveni restaurator începe cu elementele de bază: studenții învață să gătească, să servească oaspeții ca ospătari, să pună masa și multe altele. Cursurile sunt axate pe cel mai înalt nivel de servicii. Drept urmare, absolvenți cunoașteți toate procesele din interiorcare este necesar pentru un management competent al afacerii în segmentul premium.

Un avantaj important al studiului în Glion Și Les Roches este experienta internationala. Campusurile lor sunt situate în Elveția, Spania, Marea Britanie, SUA și China. Multe programe vă permit să schimbați campusurile în cadrul aceluiași curs. Aceasta este o oportunitate excelentă de a învăța specificul muncii în diferite țări.

Unde poți lucra după absolvire?

O diplomă de la instituții elvețiene oferă posibilitatea de a lucra în restaurante de un asemenea nivel precum Hof ​​van Cleve, Pavillon Ledoyen, Enoteca Pinchiorri, De Librije, Schloss Schauenstein și alte unități cu stele Michelin.


Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3