Tendințe și tendințe în design grafic pentru 2018

Analiza și prognoza tendințelor sunt incluse în programul obligatoriu al școlilor de design italiene de top. Valoarea unor astfel de cunoștințe crește semnificativ atunci când studiezi și te antrenezi cu cei care stabilesc aceste tendințe. Educația în străinătate oferă o astfel de oportunitate.

Dacă studiezi sau plănuiești să studiezi design grafic, aruncă o privire la o selecție de idei care ar putea ocupa centrul atenției în 2018.

Perie digitală

Soluțiile moderne pentru ecrane digitale, aplicații și software (Photoshop Sketch, Procreate, Penultimate, Paper, Illustrator Draw) deschid posibilități infinite pentru artiști. Tehnica deja familiară a pensulei digitale atinge un nou nivel și se regăsește din ce în ce mai mult în lucrările designerilor de frunte.


Culori deschise

Această tendință a apărut în 2017, dar artiștii continuă să transforme scala de luminozitate la maximum. „Folosirea culorilor strălucitoare ajută conținutul să iasă în evidență pe rețelele sociale pline de meme”, spune Nathan Sandhu, fondator și director creativ al Jazzbones Creative.


image_2_main_tes.jpg

Design low poly

Un alt atu de design de lungă durată este designul low-poli, care conferă lucrării un efect 3D.


imagine_3.jpg

Ilustrație + fotografie

O tendință interesantă pentru 2018 este combinația dintre desenul digital și fotografia. Această metodă vă permite să reînvie o fotografie clasică și să adauge ceva nou.

image_4_left.jpgimage_4_mid.jpgimage_4_right.jpg

Aplicatie de hartie

Elementele decupate din hârtie își găsesc din ce în ce mai mulți fani printre designerii grafici. Tehnica Papercut este o compoziție din mai multe straturi care dă efect de profunzime și subliniază textura.


image_5_left.jpgimage_5_right.jpg

Despre tipografie

Un element care a fost întotdeauna important pentru designul grafic este tipografia. În noul an cuvintele vor deveni MAI MARI și MAI GRAS, dar în același timp trebuie să rămână simple și lizibile. Asigurați-vă că fontul pe care îl alegeți nu îl face pe cititor să creadă că țipi la ei.


imagine_6.jpg

Doriți să aprofundați în design grafic? Cea mai importantă universitate italiană Istituto Marangoni oferă programe de licență actuale dedicate acestei specialități. Mai multe informații despre ele pot fi găsite pe site-ul oficial al proiectului:

Design vizual

Artă multimedia

Lăsați o cerere, iar experții în educație în străinătate vă vor sfătui cu privire la admitere, formare și perspective de carieră.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3