Cum să hrănești cu cireșe pentru un ovar mai bun

Este foarte important să hrăniți cireșele, mai ales în perioada ovarului, atunci există o probabilitate mare ca randamentul să fie mai bun, iar boabele să fie mai mari. De asemenea, nu uitați de întinerirea cireșelor, care este o parte importantă a îngrijirii.

Au mai rămas doar câteva luni până la primăvară și vreau să vă recomand îngrășămintele mele pe care le folosesc pentru cireși.

Cum poți hrăni cireșele cu materie organică?

  • Dacă cireșele dvs. sunt deja mature, atunci va trebui să hrăniți mullein – diluăm 10 litri de apă pe 1 litru, dacă folosim gunoi de grajd de pui, atunci 0,5 litri de infuzie vor fi de asemenea suficiente pentru 10 litri.

ovar de cireș

O altă opțiune pentru o hrănire bună este cenușa de lemn, cred că mulți au o baie construită pe proprietatea lor sau, opțional, ard ramuri după tăierea grădinii.

  • Luăm și 10 litri de apă și amestecăm cu 0,5 litri de cenușă de lemn, nu știu câtă cenușă este într-un gram, așa că scriu în litri, pentru că întotdeauna iau un borcan de litru pentru măsură. Lăsați soluția să stea câteva ore și udați-o la rădăcină. Această hrănire este potrivită chiar și pentru vișinii tineri.

În timpul înfloririi, merită adăugat îngrășământ pe bază de nitrat de calciu. Acesta este un supliment important! Pentru că din cauza lipsei de calciu, cireșele își pot pierde unele dintre ovare. Probabil că mulți au urmărit poza: grădina înflorește, ești fericit că vor fi multe fructe de pădure, iar după o săptămână aproape toate cad. De aceea, recomand diluarea a 2 linguri la 10 litri de apa. nitrat de calciu și se toarnă sub rădăcină.

ovar de cireș primăvara Un alt dressing de top pe care grădinarii îl folosesc este pe bază de acid boric, care dă dulceață fructelor de pădure și, de asemenea, previne căderea ovarelor; Se prepară într-un mod similar, luați 10 litri de apă și 1 g de acid boric. Pulverizați cireșele cu soluția o dată.

(Fără evaluări încă)

Ți-a plăcut articolul? Impartasiti cu prietenii:

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Articole - Învățământ Dual Sector 3