De ce este important să menținem struguri pentru o recoltă bogată?

Pentru mulți, ștanțarea strugurilor este ceva nou, de fapt este o modalitate străveche de a îmbunătăți fructificarea și de a permite strugurilor să direcționeze resursele către boabe și nu către creșterea viței de vie. În plus, urmărirea ajută la formarea corectă a viței de vie. Uită-te doar la strugurii mei și, în plus, nu locuiesc în regiunea de sud, ci în Mari El, unde vara durează cel mult 3-4 luni.

Da, nu este atât de mare, dar nici mic, cel mai important este dulce și dă o recoltă stabilă. Și acum vreau să vă împărtășesc cum să creați o asemenea frumusețe în grădina dvs.

Baterea strugurilor

Monetăria include tăierea vârfurilor viței de vie, fertilizarea și o serie de alte activități. Odată, în timp ce cumpăram struguri într-o grădină botanică, am auzit din greșeală un program educațional de la un angajat, în care avantajele acestui eveniment erau explicate în detaliu. Strugurii cheltuiesc multă energie și substanțe nutritive pentru creșterea viței de vie, motiv pentru care coacerea strugurilor durează mai mult.

Strugurii trebuie tăiați selectiv numai acele vițe care au cârlig sau coroana lăstarilor au devenit deja drepte sunt potrivite pentru tăiere. Trebuie să tăiați aproximativ 40 cm de la vârf până la primele frunze dezvoltate grosier, apoi veți direcționa strugurii să se coacă.

Strugurii în grădină

Când formați strugurii, asigurați-vă că lumina soarelui cade pe boabe în timpul zilei, apoi vor deveni și mai dulci.

Hrănirea strugurilor după tăiere

Dacă ați reușit să hrăniți strugurii primăvara, atunci toamna nu trebuie să introduceți fertilizare. În rest, recomand să depuneți primul în august. Nu despic firele de păr cu hrănire iau binecunoscutul și dovedit îngrășământ cu fosfat monopotasic. Îl aplicăm conform instrucțiunilor sub rădăcină sau de-a lungul frunzei. Și îngrijirea ulterioară va fi îndepărtarea buruienilor și slăbirea. Aveți grijă când afanați solul din apropierea strugurilor, nu puteți afana mai mult de 5 cm.

Voi adăuga câteva cuvinte despre udare, nu ar trebui să fii exagerat de udare dacă cultivați soiuri care se coc în următoarele 25-30 de zile. Odată recoltat, reduceți udarea strugurilor la jumătate.

Sper că am fost de ajutor!

Rating
( 5 assessment, average 3.2 from 5 )
Articole - Învățământ Dual Sector 3