Am găsit castravetele „ideal” pentru conservare – compact, gustos și crocant.

Această varietate de castraveți m-a surprins foarte mult, este ușor de îngrijit și pur și simplu m-a copleșit cu recolta de anul trecut. Castravetii sunt de dimensiuni mici, compacti parca special pentru conservare cu siguranta ii voi planta din nou in acest an.

Am dat peste o varietate de castraveți”Liliputian F1„din întâmplare, soacra a cumpărat de obicei F1 și a decis să le cumpere de dragul experimentului. Deși castravetele a fost crescut cu destul de mult timp în urmă, în 2000, din anumite motive nu i-am observat înainte.

Caracteristicile castraveților „Liliput F1”

Și acum să trecem la caracteristici și descriere:Principalele avantaje:

  • gust grozav
  • păstrează comercializarea în caz de colectare prematură
  • imunitate bună
  • productivitate ridicată

Minusuri:Mulți grădinari observă că soiul are o creștere activă a lăstarilor laterali care necesită modelare.

Cu toate acestea, castraveții Lilliput sunt o opțiune ideală pentru cei care iubesc soiurile mici de castraveți. Multe soiuri pe care le-am plantat au depășit întotdeauna și au început să se îngălbenească, pentru că uneori nu poți intra în grădină, mai ales dacă este situată la câțiva kilometri de casă. Această varietate va fi ideală în acest caz.

Liliput de castraveți

Descrierea soiului Liliput F1

Lungimea unui castravete este în medie de 9-10 cm și cântărește 80-90 de grame. Pulpa este fragedă și foarte crocantă, după cum a declarat producătorul.

Apropo, un alt avantaj minunat al castraveților este că nu depășesc și nu se îngălbenesc Dacă nu ai ajuns la timp în grădină, nu contează, cu siguranță te vor aștepta. in stare buna, gata de conservat imediat. Le-am crescut în teren deschis conform standardului.

Un alt avantaj al acestui soi este că poate fi cultivat și pe balcon, chiar nu am încercat asta, deoarece grădina este la 5 minute de mers pe jos.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3