Design industrial – totul despre studii în străinătate

NABA, Milano

La academia italiană de design NABA, designul subiectelor este studiat la nivel de licență și absolvent.

Programul de licență durează 3 ani, iar studenții aleg o specializare – design industrial în general sau interioare.

Academia urmează o abordare „învățare prin practică”, astfel încât studenții să exerseze fiecare nouă abilitate. Cursul include:

  • baza de arta;
  • proiecta;
  • modelare 3D;
  • elementele de bază ale producției;
  • principiile marketingului și vânzărilor.

Studenții de la masterat de la NABA studiază în profunzime tehnologii și materiale, design expozițional și multimedia și management. Universitatea cooperează cu Bosch, L’Oreal, Leroy Merlin, Swatch Group, Tupperware și alte companii.

Academia sprijină activ programele de schimb de studenți și oferă posibilitatea de a petrece un semestru sau un curs de vară la una dintre cele 70 de universități din alte țări.



Proiect studentesc NABA – recipient pentru alimente și băuturi.

Istituto Marangoni, Milano

Cursurile scurte de design industrial la Istituto Marangoni studiază fundamentele designului, procesul de dezvoltare și brandingul produsului.

Programul de licență în design industrial oferă mai multe abilități practice – studenții învață să facă prototipuri, să studieze producția, marketingul și petrec aproape întregul an final de studiu într-un stagiu.

În programul de master, studenții aleg o specializare – pot intra într-o nișă îngustă sau se pot concentra pe gestionarea unei echipe de dezvoltatori de produse.

Programe de master de profil la Istituto Marangoni:

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3