O nouă varietate de castraveți nu devine amar și dă roade până în octombrie

Aș dori să vă prezint varietatea mea preferată de castraveți Big Kush F1, cu ea cu siguranță nu vei rămâne fără recoltă. Nu i-a fost frică de căldura de anul trecut, nici de ploile torenţiale abundente. L-am adunat aproape până în octombrie, acest soi nu se butoaie și nu se îngălbenește, ceea ce îl face în centrul atenției la sfârșitul sezonului, când se recoltează paturile, tot continuă să ne încânte.

Caracteristicile soiului Big Kush F1

  • Fructele au o lungime de 8-10 cm
  • fără amărăciune
  • fructificare ridicată
  • coacere în 45-50 de zile
  • Plantare și îngrijire

Acest soi m-a interesat nici măcar nu credeam că pot crește atât de mulți castraveți într-un sezon. Mi-am dorit chiar să-l cunosc mai bine pe „proprietarul” acestei creații. S-au dovedit a fi crescători de Chelyabinsk, ei bine, le mulțumesc pentru un astfel de cadou pentru grădină!

Big Kush F1

Cultivarea castraveților pe suporturi verticale

Le-am crescut în sol deschis pe suporturi verticale, le-am plantat în două rânduri cu o lățime de 1,5 m între rânduri. În acest fel, pot obține întotdeauna maximum de castraveți, dacă te hotărăști să-i crești în același mod, nu. Nu repeta greselile mele, nu face suporturi verticale din lemn. Mi s-au rupt sub presiune, acum folosesc doar tevi de fier care au ramas din vechea alimentare cu apa.

Dar restul culturii este exact la fel, udarea, fertilizarea și plivitul.

In perioada de inflorire in masa, fertilizez cu Terraflexos si Lignohumate, frunza cu frunza.

Dacă solul tău este bogat și adaugi humus la fiecare doi ani, atunci te poți descurca fără aceste îngrășăminte. Parcela mea este destul de nouă și solul este sărac, așa că trebuie să adaug câteva.

Rating
( 2 assessment, average 1 from 5 )
Articole - Învățământ Dual Sector 3