Gata cu blondul „galben”. Cum să păstrezi culoarea părului și să nu pierzi frumusețea

Foto: din surse deschise

Cum pot blondele să aibă grijă de părul lor pentru a preveni să se îngălbenească?

O blondă ideală fără îngălbenire este visul aproape tuturor femeilor care își luminează și își vopsesc părul. Cu toate acestea, după o călătorie la coafor și câteva zile, culoarea părului se poate schimba. Mai mult, chiar și blondele naturale experimentează uneori faptul că coafura lor începe să se estompeze.

Cum își pot îngriji blondele părul ca să nu se îngălbenească, spune Gazeta.pl.

Protejați-vă părul de soare

Razele soarelui pot deteriora părul de orice culoare și, de asemenea, pot afecta negativ starea pielii și sănătatea în general. Însă blondele ar trebui să se teamă și de soare, deoarece acesta le poate înrăutăți starea părului și culoarea acestuia.

Nu contează dacă te-ai născut blond sau îți vopsești părul. Ferește-ți părul de soare, folosește SPF nu numai pentru piele, ci și pentru scalp.

Nu uitați de măști

Părul blond are nevoie de îngrijire regulată, mai ales acasă. Dacă vă albiți părul, acesta poate deveni poros și mai susceptibil la uscare. Prin urmare, hidratează-ți părul și folosește balsamuri.

O mască de casă cu avocado și banane este perfectă pentru îngrijirea părului pentru blonde. Acest amestec poate fi aplicat pe părul tău o dată pe săptămână.

Folosiți apă rece

Desigur, puținilor le plac dușurile reci. Dar părul tău ar spune cu siguranță „mulțumesc” dacă ar putea pentru tratamentele contrastante. Faptul este că apa rece, dacă vă clătiți părul cu ea, va ajuta la păstrarea umidității.

Cuticulele se vor închide, astfel încât părul blond nu se va usca și nu se va îngălbeni. Desigur, nu ar trebui să vă spălați complet părul în apă rece. Doar clătiți părul curat cu el.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3