Cum să-ți deschizi propriul hotel de tip boutique – educație internațională în ospitalitate

Popularitatea hotelurilor de tip boutique este în creștere în fiecare zi. Astăzi, din ce în ce mai mulți oaspeți VIP preferă apartamentele de tip boutique luxoase, confortabile și neobișnuite în locul camerelor similare din lanțurile mari de hoteluri.

Un hotel de tip boutique este un hotel mic de mai multe camere cu un design exclusivist. Fiecare dintre numerele sale este unic.

Hotelurile de tip boutique oferă toate condițiile pentru o vacanță minunată. Fiecare oaspete poate conta pe confidențialitate și servicii individuale de primă clasă, motiv pentru care oameni de afaceri, vedete de cinema, vedete ale sportului și show-business stau adesea în astfel de hoteluri.

De regulă, hotelurile de tip boutique sunt deschise în case vechi sau clădiri industriale abandonate. De exemplu, hotelul tip boutique Telegraaf (Tallinn) este situat într-o fostă stație de telegraf, iar Porta Rossa (Florența) se află într-o clădire din secolul al XII-lea cu un turn, care a fost transformată într-o suită pentru luna de miere.

În Pavlovsk (Sankt Petersburg), hotelul de tip boutique Bip (Bastionul împăratului Paul) este situat într-o cetate – foste cazărmi transformate în apartamente confortabile, decorate în stilul acelei vremuri. Un alt hotel de tip boutique din capitala nordică, Alexander House, este situat pe terasamentul Canalului Kryukov – de la an la an este preferat de cei mai buni artiști invitați, dirijori și directori ai Teatrului Mariinsky. Camerele Alexander House sunt decorate în stilul celor mai frumoase orașe din lume – Barcelona, ​​​​Marrakech, Paris, Veneția, Roma, Mexico City (și au aceleași nume). Hotelul de tip boutique din Moscova Triumph Palace ocupă ultimele trei etaje ale unui zgârie-nori rezidențial de 264 de metri înălțime. Camerele sale sunt, de asemenea, decorate în stilul celor mai frumoase metropole: Viena, Londra, Paris, Madrid, Praga.


butic-hotel3.jpg


Boutique Hotel Bip (Pavlovsk) BIP-hotel.jpg


butic-hotel4.jpg alexandr_house.jpg

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3