7 semne că ești nemulțumit într-o relație: fii atent

Foto: din surse deschise

Este posibil să fi pierdut deja legătura emoțională cu persoana iubită.

Totul este bine în relația cu persoana iubită, dar nu te simți fericit? Sau există o tensiune între voi fără motiv? Poate doriți să acordați atenție unor semnale corporale care vă vor ajuta să înțelegeți mai multe despre relațiile voastre. Care sunt mai exact aceste semnale?

Evitarea privirii directe

Când oamenii sunt îndrăgostiți, se uită adesea unul în ochii celuilalt. Cu toate acestea, dacă partenerul tău evită privirea directă, asta înseamnă că se retrage emoțional. Fii atent la asta.

Posturi defensive

Dacă observi posturi defensive, cum ar fi încrucișarea brațelor sau ținerea strânsă a lucrurilor la piept, acestea sunt, de asemenea, semnale de alarmă. Astfel, partenerul are nevoie de o barieră fizică și nu vrea să-și împartă spațiul cu tine. Dacă simți și disconfort când stai lângă el, acesta este un semn rău.

Tandrețe falsă

Dacă atingerile blânde și îmbrățișările erau înainte sincere, dar acum vezi că acestea sunt doar acțiuni prefăcute – gândește-te. Cel mai probabil, tandrețea și romantismul din cuplul tău au dispărut.

Gesturi asimetrice

Când totul este bine într-un cuplu, ei copiază involuntar unele dintre mișcările celuilalt sau spun aceleași cuvinte. Uneori poți auzi chiar de la prieteni că „sunteți ca gemenii”. Dar când decalajul emoțional dintre voi se lărgește, există o asimetrie completă a acțiunilor și gândurilor.

Reacții dramatice

Dacă din ce în ce mai des vezi o reacție dramatică la orice lucru mic pe care îl faci sau tu însuți reacționezi emoțional la acțiunile lui, acesta este și un motiv de gândire. Când există armonie într-un cuplu, atunci toate neînțelegerile pot fi rezolvate prin conversație calmă și argumente. Dar dacă ceașca este spartă, atunci este puțin probabil ca acest lucru să ajute.

Comportament nerăbdător

Dacă observi că celălalt tău semnificativ preferă să stea la telefon în loc să petreacă timp cu tine. Sau bate constant cu piciorul în momentul în care spui ceva și vrea să plece rapid – acesta este un semn de comportament nerăbdător. Ar putea însemna, de asemenea, că pur și simplu nu este interesat să fie cu tine.

Lipsa tandreței

Absența oricăror expresii de tandrețe este cea mai importantă caracteristică a faptului că nu există fericire și iubire în relația ta. Dacă aveți o lipsă totală de atingere, sărut și îmbrățișare, există un decalaj emoțional între voi și ar trebui să vă gândiți dacă trebuie să continuați relația sau dacă este mai bine să vă separați.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3