Unde pot învăța cum să fac filme de la Hollywood?

Unde sa studiezi?

Universitatea Americană din Washington, DC

American University Washington este o universitate privată din Washington. Include 7 școli și colegii și este renumit pentru pregătirea sa în științe umaniste. Campusul găzduiește constant expoziții de artă, întâlniri creative, festivaluri de film și spectacole muzicale.

Școala de Comunicare a Universității Americane din Washington, cu programele sale de film, este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune din SUA și din lume:

  • inclus în top 20 de cele mai bune școli de cinematografie, artă video și fotografie din SUA (collegefactual.com),
  • Profesorii universitari sunt câștigători ai premiilor Oscar, Emmy și Peabody,
  • Universitatea este unul dintre cele 19 colegii americane din asociația CILECT (Asociația Internațională a Școlilor de Film și Televiziune).

Programe:


Licență și masterat în cinema și mass-media (film și arte media)

Studenții de licență studiază artele vizuale – fotografie, artă video, cinematografia și media digitală. Campusul Școlii de Comunicații are propriul centru de producție media, care include un laborator de inovare media, studiouri de fotografie și 12 studiouri de post-producție cu cele mai noi programe de editare și procesare a filmelor.

Masteranzi studiază scenariul și cinematografia, iluminatul, înregistrarea sunetului, efectele speciale, precum și bazele istorice, conceptuale și estetice ale cinematografiei.


Master în cinema și media digitală (film și media electronică)

Studenții de la master învață elementele de bază ale creării de filme, videoclipuri și jocuri pe calculator. Elevii aleg dintre 4 concentrații: Fotografie cu animale sălbatice și de mediu, Impact politic, cultural și social, Arte de divertisment sau Jocuri video și Artă interactivă.

Pe lângă cursurile de producție de film și jocuri, programul include cursuri de istoria și teoria scenariului, documentar, new media, precum și pedagogie și alte subiecte. Universitatea oferă toate echipamentele necesare pentru a lucra la proiecte educaționale.


Master în producție de film, televiziune și video (producție de film, televiziune și video)

Programul pregătește viitorii producători și manageri din industria cinematografică. Principalele domenii de studiu sunt afaceri și management; Cursurile principale sunt finanțe, distribuție de filme, marketing, management și antreprenoriat. Elevii studiază și scenariul. Programul este potrivit pentru studenții care lucrează în SUA, deoarece cursurile au loc sâmbăta.


Unde pot lucra absolvenții:

USA Today, National Geographic Channel, National Geographic, National Geographic Partners, NBC-Washington, Netflix.




Universitatea Americană_2.jpg

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3