Cât durează efectul epilarii cu laser și cum se realizează?

Foto: din surse deschise

Intrucat dupa prima sedinta nu puteti scapa decat de 7-20% din parul din zona tratata, fiecare client va avea pana la 10 astfel de proceduri.

De mult timp, epilarea cu laser a fost considerată una dintre cele mai eficiente și populare proceduri. Este sigur, nedureros și are un efect destul de lung. Și dacă mulți oameni știu despre beneficii, atunci nu mulți știu cum se realizează, în ce părți ale corpului și cât durează efectul. Astăzi puteți afla răspunsurile la toate aceste întrebări datorită informațiilor de la experții clinicii UNI LASER din Rostov-pe-Don. Dacă locuiți în acest oraș, ar trebui să vizitați site-ul web și să vă rezervați prima ședință.

Cum se face epilarea cu laser?

Principalul secret al rezultatelor eficiente este echipamentul fiabil. Laserul afectează pigmentul de culoare al tunsorii și foliculilor de păr, precum și hemoglobina, care hrănește foliculul. Drept urmare, sub influența temperaturii ridicate, bulbul „se topește” și vasele sunt sigilate, iar apoi părul cade și nu mai crește.

Cât timp te poți bucura de rezultat?

Dacă clientul finalizează cursul complet, efectul va dura aproximativ 5-10 ani. Dar efectul epilarii cu laser nu poate fi numit nelimitat. Din cauza fluctuațiilor hormonale, foliculii de păr se pot recupera, așa că experții recomandă proceduri preventive. Dacă îndepărtarea părului a fost efectuată pe corp, atunci trebuie să vizitați un specialist de 1-2 ori pe an, iar dacă pe față – o dată la 4 luni.

De câte sesiuni sunt necesare pentru un efect de durată?

Deoarece după prima ședință nu puteți scăpa decât de 7-20% din părul din zona tratată, fiecare client va avea până la 10 astfel de proceduri (de obicei se efectuează o dată pe lună). Nu vă alarmați dacă cantitatea de păr a crescut brusc – acest lucru indică faptul că firele de păr latente s-au trezit și vor fi cu siguranță îndepărtate la următoarea sesiune.

În ceea ce privește fața, pot fi necesare mai multe vizite la un cosmetolog – totul depinde de fondul hormonal al persoanei. Este dificil să tratezi foliculii de păr în această zonă, așa că trebuie să te pregătești pentru cel puțin 15 ședințe (dacă există mult păr).

Cât durează efectul epilarii cu laser și cum se realizează?

Cât durează o procedură?

Totul aici poate depinde de zona tratată:

  • pentru picioare ai nevoie de până la 50 de minute;
  • pentru brate sau spate aproximativ 30 de minute;
  • pentru fata, bikini si axile va dura pana la 20 de minute;
  • pentru stomac până la 30 de minute;
  • Procesarea tibielor durează aproximativ 15 minute.

În mâinile unui specialist cu experiență, laserul va funcționa fără durere și eficient. Principalul lucru este să alegeți o clinică sau un salon de încredere în care lucrează cosmetologi certificați.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3