Tomato Party Evening – descrierea și caracteristicile soiului

Roșia Zvany Evening a fost crescută de compania agricolă Altai Seeds of Altai, am cumpărat-o anul trecut pentru prima dată, spun imediat că roșia nu este pentru toată lumea, deși gustul ei este minunat, dar nu am făcut-o. la fel ca culoarea în sine, nu l-aș folosi pentru conservare, pentru că ador o conserva de roșii, tradițional roșii. Acest soi este de culoare galbenă și costă 40 de ruble per sac.

Soiul este bogat în numărul de fructe pe tufă, ceea ce îl face ideal pentru colectarea în masă. De asemenea, roșiile Zvany Evener tolerează bine transportul și nu își pierd gustul și calitățile aromatice chiar și după depozitare pe termen lung.

Descriere

Acest soi va necesita un coș foarte spațios într-o singură recoltă, chiar și dintr-un pat mic puteți colecta până la 6 kg. O roșie poate cântări până la 200 de grame. Nu degeaba roșia are un astfel de nume, ea se justifică pe deplin;

Caracteristici

Tomato Party Evening se caracterizează prin următoarele caracteristici:

varietate Parte
Timp de coacere 85-90 de zile
Forma fructului Rundă
Greutatea fructelor până la 200 de grame
Culoarea fructelor Portocale
Gust Dulce
Scop Salată

Care sunt caracteristicile roșiei Zvany Evening?

Roșia Zvany Evening se remarcă prin dimensiunea mică și gustul dulce. Culoarea însorită va oferi roșiilor farmecul lor, iar randamentul mare va adăuga câteva avantaje în plus pușculiței pentru cumpărarea unei pungi cu astfel de semințe.

Ce fel de recoltă puteți obține de la roșia Zvany Evening?

Puteți obține o recoltă bogată de la roșia Zvany Evening. De obicei, dintr-un tufiș se colectează aproximativ 1,5-2 kilograme de fructe. Acest soi aduce bine fructele și are o perioadă lungă de fructificare.

Îmi place foarte mult să cultiv roșii și am mereu 4-5 soiuri, deși nu sunt multe, dar îmi plac gusturi diferite. Da, și pentru conservare vor fi multe de ales, dar acest soi a devenit pentru mine la egalitate cu roșia Stump F1, prinde foarte bine rădăcini și este încărcat de recoltă.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3