Cum să ai succes în IT și să ajungi în Silicon Valley

Unde să merg să studiezi?

Universitatea din Massachusetts Boston

Universitatea oferă programe de licență atât în ​​domeniul Ingineriei Calculatoarelor, cât și în Informatică. Studenții de aici au acces la cursuri interdisciplinare special concepute, precum și o integrare mai rapidă și mai ușoară în mediul profesional. Absolvenții universității lucrează în diverse domenii ale științei și afacerilor: de la dezvoltarea microprocesoarelor până la crearea de supercomputere și roboți.



Universitatea de Stat din Colorado

Universitatea oferă programe de master în informatică și sisteme informatice informatice. Elevii sunt instruiți în proiectarea de software și sisteme informatice, înțelegând algoritmii de funcționare a acestora. De asemenea, este disponibil un curs interdisciplinar de concentrare a calculatoarelor centrate pe om, care se concentrează pe dezvoltarea unor modalități optime pentru ca oamenii să interacționeze cu computerele și noi interfețe promițătoare.


Universitatea de Stat din Colorado.jpg

Universitatea de Stat din Oregon

Este una dintre cele mai importante universități de cercetare din Statele Unite, alături de universități precum Universitatea Princeton, Universitatea Harvard și Universitatea Yale.

Universitatea oferă programe de licență și master în disciplina Informatică, precum și un program de master în Inginerie Electrică și Calculatoare.

Absolvenții obțin locuri de muncă în companii precum Intel, Garmin, Cisco, Google, IBM, Hewlett Packard, Micron Technology, Nvidia, Marvell.


Universitatea de Stat din Oregon.jpg

Sf. Universitatea Louis

Această universitate privată este clasată printre primele 100 din țară. Studenții au acces la un laborator dotat cu cea mai recentă tehnologie. Absolvenții lucrează în domeniul programării, designului web și administrării sistemelor.


Sf.  Universitatea Louis.jpg

Ajutor expert

În ciuda perspectivelor strălucitoare care se deschid absolvenților facultăților de IT ale universităților străine, studiul în altă țară aduce cu sine anumite dificultăți. IQ Consultancy vă va ajuta să le depășiți. Vă vom elibera documente și o viză, vă vom îmbunătăți nivelul de engleză și vă vom ajuta să aplicați.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3