Intră în știință: proiecte de cercetare ale universităților străine

Universitățile străine, în special universitățile din Marea Britanie și SUA, sunt renumite nu numai pentru educația lor excelentă, ci și pentru activitățile lor intensive de cercetare. Aceste studii nu sunt doar de natură aplicată, ci rezolvă cele mai importante probleme globale – de la prevenirea încălzirii globale până la găsirea unui remediu pentru oncologie.

Space și Universitatea Auburn

Universitatea Americană din Auburn este una dintre puținele universități din țară care a primit granturi simultan pentru studiul pământului, mării și spațiului. Universitatea Auburn are de multă vreme o relație specială cu spațiul – această universitate cooperează activ cu NASA.

De exemplu, acum universitatea și NASA implementează un acord încheiat cu un an în urmă (și nu primul!) și își folosesc reciproc resursele pentru a studia și promova în continuare tehnologiile wireless. Aceste tehnologii pot fi utilizate în aplicații spațiale, cum ar fi testarea noului Space Launch Vehicle al NASA sau SLS (Space Launch System).

Această universitate americană are propriul program de cercetare spațială prin satelit și program de formare prin satelit.

Scopul global al universității este de a participa la dezvoltarea spațiului. Dar conducerea universității dorește, de asemenea, să promoveze prezența activă a lui Auburn în spațiu, care este indicată separat în motto-ul programului pe un site special.

Pentru a participa la proiectele spațiale ambițioase ale universității, înscrieți-vă la programul de licență în Inginerie Aerospațială. Această educație oferă o oportunitate de a fi implicat îndeaproape în știință, aeronautică și astronautică, dobândind nu numai o mare cantitate de abilități și cunoștințe, ci și contacte profesionale în domeniul cercetării spațiale. Aici se pot înscrie și studenții străini: facultatea oferă programe de pregătire și adaptare a studenților străini. După finalizarea cu succes a unui astfel de program, studentul trece fără probleme la al doilea an.


Inginerie aerospațială2.jpg

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3