unde să studiezi afaceri și antreprenoriat

Unde să studiezi afaceri?

Instruirea de calitate este cea mai fiabilă modalitate de a obține cunoștințe care vă vor crește șansele de succes în antreprenoriat. Universitățile din Statele Unite, o țară cu educație de primă clasă, oportunități mari, o economie puternică și o atitudine prietenoasă față de afacerile mici, oferă numeroase programe de licență și masterat specializate în afaceri.

Studierea afacerilor la universitățile americane te va face un expert în multe domenii, inclusiv marketing și drept, analiză și statistică. În timpul studiilor, veți învăța să dezvoltați planuri de afaceri și să obțineți abilități de management.

În timpul programului „Afaceri internationale” studenții participă la o serie de evenimente de afaceri globale. Acest curs este unul dintre puținele din Statele Unite acreditate de AACSB International (Asociația Americană a Școlilor Collegiate de Afaceri). Ocupă locul 15 în lista celor mai bune programe de afaceri din Statele Unite (US News National Ranking).

Absolvenții pot ocupa funcții de personal și pot consilia managementul superior în operațiuni internaționale.

În timpul programului de cursuri „Antreprenoriat” studenții își dezvoltă abilitățile de management necesare pentru a lansa proiecte de afaceri pe produse și tehnologii inovatoare și studiază aspectele financiare ale antreprenoriatului – de la lansare până la rezultate.

Campusul găzduiește diverse activități de învățare experiențială care învață cum să transformi o idee într-o afacere înfloritoare. În plus, universitatea are peste 200 de cluburi de interese, inclusiv Organizația Contabililor, Asociația Întreprinderilor Antreprenoriale, Clubul Piețelor Financiare și altele.

Program pentru managementul afacerilor sportive nu numai că oferă educație în afaceri, dar se concentrează și pe probleme de leadership, morale, etice și sociale în sport. Sport Business Management este inclus în lista celor mai bune 5 programe de management sportiv din SUA (conform Wall Street Journal, New York Times, ESPN the Magazine).

Absolvenții lucrează în organizații precum National Football League, NASCAR, NIKE, Atlanta Hawks, Gymnastics Canada, Professional Sports Publications.

Scopul programului „Managementul global al afacerilor” — pentru a forma înțelegerea de către studenți a situației politice și economice globale. De asemenea, studiază nuanțele culturii și comunicării care pot influența performanța organizațiilor. Adelphi University Business School este acreditată de AACSB International (Asociația Americană a Școlilor Collegiate de Afaceri). Doar 5% dintre școlile de afaceri din SUA sunt acreditate de AACSB International.

Cursurile de la universitate se țin în clase mici într-un campus din centrul orașului Manhattan. 91% din stagiile pe care le fac studenții sunt plătite. Absolvenții Global Business Management lucrează pentru Bank of America, Canon, IBM, Grant Thornton, Citibank, NYU Winthrop Hospital, Northwell Health și alte companii mari.

Absolvenți ai programului „Finanţa” Studenții de la Universitatea din Chicago sunt capabili să găsească modalități de a reduce costurile, de a face previziuni de afaceri, de a cumpăra și de a vinde bunuri, de a evalua costul și profitabilitatea acordurilor și multe altele. Studenții practică în laboratorul de tranzacționare CME, care este echipat cu cele mai recente software Bloomberg, R, XTrader și OneTick.

Absolvenții UIC Business lucrează în comerț, servicii bancare, servicii financiare și finanțare corporativă. Universitatea are un centru de carieră în afaceri.

Studiul la o școală de afaceri din SUA vă va oferi suficiente cunoștințe pentru a evita capcanele și pentru a lansa un startup sau o afacere de succes atât în ​​Rusia, cât și în străinătate.



Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3