Cum să faci o baie confortabilă: sfaturi pentru cei care renovează

Foto: din surse deschise

Este important să aveți grijă de aranjarea confortabilă a echipamentelor, mobilierului și produselor de îngrijire.

Baia este o cameră la fel de importantă în casă ca și bucătăria sau dormitorul. Prin urmare, este important să aveți grijă de aranjarea confortabilă a echipamentelor, mobilierului și produselor de îngrijire.

Homes & Gardens, o publicație despre design interior și grădinărit, spune cum să vă faceți baia confortabilă.

Alege culori deschise

Culoarea are un impact asupra stării tale de spirit și asupra stării tale mentale, așa că alege-ți paleta de baie ținând cont de relaxare. În special, acordați atenție așa-numitelor „tonuri de pământ”: nuanțe de albastru, violet și verde.

Designerii de interior sfătuiesc să adăugați o nuanță deschisă de salvie. Se asortează deosebit de bine cu texturi naturale, cum ar fi lemnul, pentru a crea o atmosferă organică.

Alege lumina reglabila

Iluminatul băii este cheia pentru a stabili starea de spirit și poate schimba atmosfera.

Iluminatul reglabil, cum ar fi variatoarele și becurile LED moi, vor fi elemente cheie în crearea unei camere asemănătoare spa. Adaugă câteva lumânări aromate cu un parfum delicat și îți este garantată o atmosferă de relaxare.

Cum să faci o baie confortabilă: sfaturi pentru cei care fac renovări Cum să faci o baie confortabilă: sfaturi pentru cei care fac renovări Cum să faci o baie confortabilă: sfaturi pentru cei care fac renovări

Adăugați elemente naturale

Elementele naturale din cameră adaugă o notă de mediu, contribuind la un sentiment general de pace. Astfel de elemente pot fi nu numai piatră.

Încercați să experimentați cu plante în ghivece sau cu bambus. Verdeața vie oferă un aspect estetic calmant. Vă rugăm să rețineți că plantele din baie trebuie să fie iubitoare de umezeală.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3