Contribuția la ereditate: unde se studiază genetica?

Unde să studiezi

Merită să studiezi genetica în instituțiile de învățământ care operează institute de cercetare, laboratoare și centre medicale. Condiții excelente pentru studii au fost create la Facultatea de Medicină a universității britanice Newcastle University.

Institutul de Medicină Genetică de la Universitatea Newcastle studiază tulburările genetice în sistemele cardiovascular și endocrin, cauzele genetice ale cancerului și efectuează cercetări similare în endocrinologie, neurologie și oftalmologie. Institutul este implicat activ în tratamentul și chimioprofilaxia bolilor genetice.

Studenții își pot desfășura propriile cercetări în laboratoarele universitare. De exemplu, în laboratorul de genetică moleculară și biologie celulară puteți:

  • simulează boli
  • investigarea funcției genelor
  • observați cum se dezvoltă organele și țesuturile

Universitatea are și un laborator pentru cultivarea celulelor stem și pentru producerea de reactivi.



Programe


Licenta in Genetica Biomedicala
Durata: 3 ani

În programul de licență, studenții explorează cauzele bolilor ereditare și modul în care informațiile genetice sunt transmise de la o generație la alta. Programul este în mare parte dedicat geneticii medicale – studenții studiază influența genotipului asupra sănătății umane.

Antrenamentul este împărțit în două etape. Primul este dedicat unei introduceri în științele moleculare, al doilea este locul în care studenții sunt determinați de specializarea lor.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3