Sobe seminee de la producator: avantaje care nu pot fi ignorate

Foto: din surse deschise

Soba cu semineu de la Tulikivi are un design unic, datorita caruia se poate atinge un nivel ridicat de siguranta.

Crearea unui șemineu într-o casă privată vă permite nu numai să rezolvați problema încălzirii camerei de zi, ci și să creați o atmosferă și un confort deosebit. În plus, o flacără vie calmează și ajută la organizarea gândurilor. Cu toate acestea, atunci când alegeți un șemineu, trebuie să luați în considerare un număr mare de factori. Șemineele pentru sobe de la producătorul Tulikivi oferă un nivel ridicat de siguranță și confort, precum și un nivel scăzut de emisii de smog și dioxid de carbon, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății locuitorilor casei.

De ce ar trebui să alegi soba cu șemineu Tulikivi

Cele mai multe seminee clasice au factori negativi ascunsi semnificativi care pot agrava bunastarea si sanatatea locuitorilor casei. Un șemineu standard cu un coș de fum clasic elimină smogul de la arderea lemnului pe stradă. Cu toate acestea, mai mult de 70% din acest smog este returnat în interior din cauza curentului de aer. Această problemă poate fi rezolvată prin instalarea de detectoare de fum specializate și de monoxid de carbon, cu toate acestea, acest lucru va identifica doar simptomele problemei, nu o va rezolva.

Semineele de la Tulikivi ofera o abordare inovatoare care va ajuta la mentinerea sanatatii celor dragi. Cantitatea de dioxid de carbon în timpul procesului de ardere nu depășește volumul acestui gaz în timpul descompunerii naturale a lemnului în pădure, ceea ce elimină complet posibilitatea impacturilor negative.

Siguranța sobelor de șemineu Tulikivi

Soba cu semineu de la Tulikivi are un design unic, datorita caruia se poate atinge un nivel ridicat de siguranta. Pereții șemineului nu se încălzesc peste 80 de grade datorită materialului acumulator de căldură din care sunt fabricați. Acest lucru îl face sigur pentru copii și animale de companie.

Sobele moderne cu semineu permit o distanta minima de la pereti la materialele inflamabile de numai 2 cm, ceea ce permite ca semineul sa fie amplasat cat mai comod in camera. Protectie suplimentara este asigurata de temperatura scazuta a gazelor de ardere degajate la arderea lemnului, acestea fiind in medie sub 200 de grade.

Siguranța mediului atunci când se utilizează șemineele de la Tulikivi este de asemenea la un nivel ridicat, datorită emisiilor scăzute de dioxid de carbon.

Sobe seminee de la producator: avantaje care nu pot fi ignorate

Avantajele sobelor cu semineu Tulikivi

O atenție deosebită trebuie acordată următoarelor puncte:

  • Sobele de șemineu Tulikivi folosesc tehnologia de ardere curată a lemnului. Acest lucru se realizează datorită unui design unic și a unui focar „vortex”, care permite nu numai lemnului, ci și gazelor eliberate să se ardă complet.
  • Încălzire uniformă. Acest lucru se realizează prin utilizarea plăcilor de cordierit. Cu ajutorul ei, căldura este reflectată, iar temperatura pereților exteriori este de 70-80 de grade.
  • Construcție realizată din materiale ecologice – cele mai multe dintre ele sunt realizate din piatră de săpun, un material prietenos cu mediul care, atunci când este încălzit, nu emite compuși volatili și substanțe nocive.
  • Nivelul de emisii este minim și respectă standardele europene de calitate. Produsele au certificat international de conformitate.
  • Ușile duble din sticlă ale șemineului sunt realizate din sticlă ceramică și, atunci când sunt deschise, asigură un ușor tiraj invers, împiedicând pătrunderea smogului în cameră.

De asemenea, merită remarcat faptul că Tulikivi este prima companie din acest domeniu care a calculat amprenta de carbon a încălzitoarelor sale de zidărie. Compensarea proceselor de producție a încălzitoarelor Tulikivi se realizează în doar 1-2 ani. Acest lucru indică un nivel ridicat de siguranță a mediului și de protecție a mediului.

Soba de șemineu Tulikivi va crea confort și o atmosferă plăcută în casă și va rezista mulți ani fără a dăuna sănătății.

Rating
( No ratings yet )
Articole - Învățământ Dual Sector 3