Site icon Articole – Învățământ Dual Sector 3

Cum să puneți o relație în pauză: sfaturi utile

Foto: din surse deschise

Orice pauză într-o relație este de fapt o despărțire, dar timidă, sau nu a fost agreată și nu a fost agreată de ambii parteneri.

Punerea în așteptare a unei relații poate fi destul de dificilă, mai ales atunci când doar unul dintre parteneri o dorește, dar există o cale de ieșire. RBC-Ucraina vorbește despre asta mai detaliat cu un link către videoclipul Instagram dating_andrew.

Cum să puneți o relație în pauză

Să începem cu ce înseamnă expresia „a pune o relație în pauză”. Aceasta înseamnă că, de exemplu, o fată s-ar putea să nu-ți spună imediat că vrea o pauză, dar poate spune că are nevoie de puțin timp pentru a fi la distanță sau că vrea să fie singură pentru a se aranja și înțelegi cât de necesare sunt aceste relații?

„Dacă auzi astfel de fraze, atunci pentru tine ar trebui să fie la fel ca o cârpă roșie pentru un taur. Dar trebuie să înțelegi clar că, de fapt, partenerul vrea să folosească acest timp pentru a înțelege dacă poate găsi ceva mai bun pentru ea în acel moment. până când veți fi împreună”, spune Andrey.

El a mai remarcat că în acest fel devine clar că partenerul nu are sentimente sau dragoste. Și dacă un bărbat sau o femeie este de acord cu acest lucru, atunci cădeți sub soclu în ochii lui.

„Acesta este punctul critic în care trebuie să înțelegi că relația s-a încheiat deja, dar amândoi nu aveți curajul să vorbiți despre despărțire și să mergeți mai departe”, rezumă Andrey.

Se dovedește că orice pauză într-o relație este de fapt o separare, dar timidă, sau nu agreată și nu agreată de ambii parteneri.

Exit mobile version